Over ons

Vrolijk &

Minimalistisch

Hoe herken je een Liefde door de brievenbus kaart? Kleurrijk, vrolijk, minimalistisch. Met een blanco achterkant, dus lekker veel ruimte voor je eigen tekst (of tekeningen). Ik stop liefde in het ontwerp aan de voorkant, jij stopt liefde in de tekst op de achterkant en die combinatie zorgt ervoor dat we samen heel liefde door de brievenbus kunnen sturen.

In de webshop vind je een mix tussen christelijke kaarten, stickers & cadeaupapier en neutrale ontwerpen. De kaarten met Bijbelteksten zijn gebaseerd op de statenvertaling Bijbel. Het hippe ontwerp maakt de kaarten perfect om te gebruiken voor jongeren. Tegelijk zijn deze kaarten geschikt voor oude mensen die moeite hebben met de nieuwe(re) Bijbelvertalingen. Naast kaarten met Bijbelteksten bestaat het assortiment uit christelijke wenskaarten, christelijke stickers en christelijk inpakpapier.

christelijk

Duurzaam

In mijn eigen zoektocht naar duurzaamheid liep ik vast op het gebied van stationary. Dus besloot ik zelf het verschil te maken. Ons papier wordt gemaakt van landbouwafval. De milieu impact van dit papier ligt 47% lager dan van normaal papier en 29% lager dan van gerecycled papier. Gebruik maken van dit papier betekent ook extra inkomen voor de boeren, omdat zij nu geld ontvangen voor het afval dat ze anders zouden weggooien. En niet geheel onbelangrijk: het papier heeft een prachtige, natuurlijke uitstraling!